Inlägget gjort

Varför ett rymdäventyr?

Varför ett rymdäventyr? Varför en dystopi? Det är inget ungdomar behöver nu för tiden. Varför inte något upplyftande? Något moraliskt utvecklande? Eller intellektuellt? Aurora svarar inte på sådana frågor. Hon säger bara att idén kom till henne i en dröm. Det var det där med att rymdföraren glömt lösenordet för att bromsa. Kraschen väckte henne och triggade henne till att skriva. Titeln kom halvvägs: Rymdbråtens budskap. Boken kommer från trycket om några veckor.

English:

Why a space adventure? Why a dystopia? That’s not what young people need nowadays. Why not something uplifting? Something that develops their moral? Or intellect? Aurora does not respond to such questions. She only says that the idea came to her in a dream.When the space ship operator had forgotten the password to be used for braking. The crash woke her up and inspired her to wrie. The title came in the middle: The message of the space junk (but in Swedish: Rymdbråtens budskap). The book will appear in the end of August.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *