Inlägget gjort

Nyfiken på Rymdbråtens budskap? Här ett utdrag

 

….

Vi hade tankerest så länge att jag hunnit bli sömnig. Plötsligt kände jag  hur tankarna for åt sidan. Något var i vägen. Det kom en stöt men den var inte så häftig.
Jacob, vad gör du? taltänkte jag.
Jag ville ta bort den där nagelbiten, men tankehjälmen var i vägen.

Jacob mumlade något ohörbart. Han andades häftigt.
Här är det mörk materia. Det var hans tankesvar.

Jag såg in i mörkret. Att det var hjälmen jag såg in i tänkte jag inte på. Det jag såg var grått i olika nyanser, men här och där glänste det rödaktigt. Reflexerna var återsken av den röda solen, förstod jag. Jag hade sett liknande föremål på bilder förut. Spröt som antenner, förvridna plåtbitar och så en skylt. ”Förbjudet område” såg jag att det stod.

Mörk materia, Whipple-skölden skyddar oss.

Det var Jacobs tankar. Varför tänkte han så? Vi var inte i någon fara. Vi var ju bara på tankeresa.

…....

Läs mera i Rymdbråtens budskap av Aurora Ottiliana.
Release 6- 10 september. Kolla Fabelfarmors Facebooksida.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *